Voordelen

De 4 redenen waarom

1. Tijdbesparing


Kost het u of uw werknemers teveel tijd om de website-content up-to-date te houden of zijn er slechts een beperkt aantal mensen aanwezig die de content aan kunnen passen?

U kent het ongetwijfeld: u heeft een nieuwe actie of een nieuw product en wilt het even snel op uw website zetten of aanpassen. Helaas is de persoon die hierover gaat even niet aanwezig of erger nog niet meer werkzaam binnen uw bedrijf.
Met WebFirst! kunt u of een ander aangewezen persoon eenvoudig veilig en snel uw actie of product toevoegen aan uw website.
 

2. Kostenbesparing


Moet u voor elke aanpassing (hoe klein dan ook) uw reclame- of webdesignbureau inschakelen met daarbij de nodige kosten?

Niet alleen kost het u vaak veel geld om uw website aan te laten passen. Vaak duurt het ook te lang voordat de aanpassingen doorgevoerd worden en kost het u zelf teveel tijd om alles te regelen. Terwijl u in dezelfde tijd makkelijk zelf de aanpassing had kunnen doorvoeren!
 

3. Overzicht


Wilt u meer overzicht in uw website-content?

Vaak ontbreekt een duidelijke structuur in de content van de website. Welke pagina's moet u aanpassen en welke gevolgen heeft dit voor de rest van de website? In !WebFirst worden de verschillende pagina's en artikelen gecategoriseerd zodat u een overzichtelijk en gestructureerd inzicht krijgt in de opbouw van uw website.
 

4. Stroomlijning


Stroomlijning van uw website-content.

Door middel van het toekennen van rechten aan verschillende gebruikers kunnen meerdere mensen tegelijk werken aan de content voor de website. Zo kan een werknemer bijvoorbeeld wel het recht hebben om nieuwe pagina's aan te maken maar mag hij of zij deze niet actief maken op de website. Een eindverantwoordelijke met de juiste rechten bekijkt en corrigeert alle nieuw aangemaakte pagina's en maakt ze actief op de website.

Voordelen van uw WebFirst! website

 1. Geen kosten voor uw website ontwerp als u gebruik maakt van een standaard sjabloon
 2. Minimale kosten voor het implementeren van uw website ontwerp
 3. Geen kosten voor het zelf onderhouden van de inhoud van uw website
 4. Toegang tot het Content Management Systeem (CMS) wereldwijd
 5. Ongelimiteerd aantal pagina's aan te maken
 6. Duidelijke help pagina's
 7. Bestanden (afbeeldingen, PDF etc) gemakkelijk uploaden zonder gebruik te maken van FTP programma's
 8. Gemakkelijke opmaak mogelijkheden zoals u gewend bent van tekstverwerk programma's
 9. Spelling check
 10. Standaard meerdere talen mogelijk
 11. Verwijzingen naar andere pagina's gemakkelijk in de editor te realiseren
 12. Diverse media eenvoudig toe te voegen (film, geluid en foto's)